BLOG

A kezdetek...

2021.03.08 08:00
A kezdetek...

Szia, Eszter vagyok, ez pedig a TED BLOG, ahol mostantól részletesen beszámolok nektek arról, hogy mi is történik a Tóth Eszter Dekor márkával és persze velem mint vállalkozó. Gyere és tarts velem!

A történet 2018. november 19-én kezdődött, ekkor született meg a Tóth Eszter Dekor márkanév és ezen a napon hoztam létre számára a Facebook-oldalt (www.facebook.com/totheszterdekor). Ekkor még a terv az volt, hogy megmutatom milyen sokféle kreatív dologgal foglalkozom. Ahogy egyre több ékszer készült és egyre többen szerettek volna rendelni is tőlem, úgy gondoltam, hogy ideje komolyabban is foglalkoznom a TED-del. Először a logómat terveztettem meg Káposztás Judit grafikussal (ArtiStamp: https://artistamp.hu/), aki a logó mellett pecsétet is készített nekem. Innentől kezdve pedig nem volt megállás…

Ekkor már tudtam, hogy a fő termékeim az ékszerek lesznek. Rengeteg technikát kipróbáltam, végül az üveglencsés technika mellett döntöttem, így azt fejlesztettem tovább, és így születtek meg az első körömlakkékszerek. Az elnevezés onnan ered, hogy az ékszerekben lévő üveglencsét körömlakk segítségével festem meg, így a viselt ékszer és a körömlakk színe teljesen harmónizál egymással. Vannak nemesacélból készült ékszereim arany és ezüst színben, így azoknak sem kell lemondaniuk az egyedi designékszerekről, akiknek fémallergiájuk van, mint nekem. Kezdetben csak fülbevalókat készítettem, de ma már több darabból álló ékszerszettek közül is válogathatsz. 

Lehetőséged van arra is, hogy teljesen egyedi megrendelést adj le, ebben az esetben írj az eszter@totheszterdekor.hu e-mail címre és egyeztetünk! Kiválaszthatod az alap színét, formáját és a körömlakk színét, de akár a saját kedvenc körömlakkoddal is elkészítem neked a kedvenc TED ékszered. Minden egyes darabot kézzel festek és ragasztok össze, így teljesen egyedi ékszered lesz. A TED ékszerek nagyon jól beilleszthetőek a mindennapi viseletbe, de egy elegáns ruhához is tökéletesen passzolnak akár egy esküvőn is. Kereshetsz akkor is, ha több összeillő ékszerre van szükséged, például a koszorúslányoknak szeretnél a ruhájukhoz illő ékszert rendelni, de szívesen készítek a férfiak számára is mandzsettagombot, hogy a párjukkal is tökéletes legyen az összhatás. A lehetőségek sora tényleg végtelen, csak találd ki és én megvalósítom! 

Ha tehetem, akkor részt veszek kézműves vásárokon, hogy minél több emberhez eljussanak a TED ékszerek, de 2020. decemberétől már működik aTED webshopja (www.totheszterdekor.hu) is, ahol tudtok rendelni a készleten lévő termékek közül. Ezen kívül megtaláltok még Facebookon (www.facebook.com/totheszterdekor), Instagramon (www.instagram.com/totheszterdekor) és Pinteresten (www.pinterest.com/teszterdekor), de már fenn vagyok a TikTokon is (www.tiktok.com/@totheszterdekor)!

Kövess, ha még nem teszed, és ne feledd: 

A TED ékszerek épp olyan különlegesek, mint Te vagy!  

Fotók: Fézler Georgina