BLOG

Business Csajok Találkozón jártam

2022.04.25 08:00
Business Csajok Találkozón jártam
  1. április 24-én egy szuper rendezvényen vettem részt 150 „Business Csaj” társaságában. Ha téged is érdekel, hogy hogyan zajlott ez a nagyszabású összejövetel, akkor elmesélem neked.

1. Mi is az a Business Csajok Találkozó?

A Business Csajok egy vállalkozónőkből álló közösség, ahol a tagok segítik, támogatják, bátorítják egymást a vállalkozói létben, vagy épp a vállalkozóvá válásban. A Business Csajok Találkozó apropója a Business Csajok megalakulásának 1 éves évfordulója.

2. Én és a Business Csajok

Kezdetben egy-egy vállalkozónő bemutatkozása volt a fő tartalom a Business Csajok Instagram oldalán, így kerültem én is kapcsolatba Lillával, a Business Csajok alapítójával. Az első Business Csajok egyikeként én is bemutatkoztam az oldalon, majd pedig részt vettem az első Business Csajok virtuális vásárokon a Tóth Eszter Dekor körömlakkékszerekkel. Most sem volt kérdés, hogy jelentkezzek-e kiállítónak az első Business Csajok Találkozó alkalmával, ahol 24 másik vállalkozónővel együtt lehetőségünk nyílt bemutatni a termékeinket. De ne szaladjunk ennyire előre, elmesélem nektek időrendi sorrendben, hogy mi is volt a találkozó programja.

3. A Business Csajok Találkozó programja

Kipakolás: A Business Csajok Találkozó hivatalosan 14:00-kor vette kezdetét, de kiállítóként már hamarabb meg kellett érkeznünk, hiszen el kellett foglalnunk az asztalunkat és kipakolni a termékeket. Összesen 25-en kaptunk ilyen lehetőséget, hogy a termékeinkkel együtt vehessünk részt a rendezvényen.

Találkozás Lillával: Végre élőben is találkoztam Lillával, aki egy bemutatkozóval köszöntötte a Business Csajokat. Mesélt arról, hogy milyen fejlődésen ment át a Business Csajok Közösség, mit jelent számára a Business Csajok, és egy videót is hozott nekünk, amiben más vállalkozónők meséltek arról, hogy mit jelent számukra Business Csajnak lenni.  

Kvíz és tombola: Sor került egy kvízre is, ahol próbára tehettük a tudásunkat, ki mennyire tájékozott a Business Csajokkal kapcsolatban. Ezt követően pedig egy tombolasorsoláson vettünk részt, ahol a Business Csajok által felajánlott termékeket lehetett megnyerni.

A torta: A tombolasorsolás után pedig sor került a torta felvágására. Volt egy hatalmas Business Csajok színekben pompázó torta és volt egy nagyon finom mindenmentes torta is, én ezt kóstoltam meg. De nemcsak torta volt a találkozón, hanem egyéb finomságok is. Rengeteg party falatka és sütemény közül lehetett válogatni, és természetesen a pezsgő sem maradhatott el.

A vásár: Rengeteg fantasztikus dolgot hoztak a lányok a találkozóra. Én is beújítottam egy új fülbevalót June Jewellery Designtól és leadtam egy rendelést Lilea Designnál is egy új táskára. Nézzetek meg az Instagram oldalukat és kövessétek a Business Csajok oldalt is, hogy minél több magyar vállalkozónőt ismerhessetek meg!

Ha pedig még nem tetted, akkor iratkozz fel a TED hírlevélre, hogy azonnal értesülj az új blogbejegyzésekről és hírekről! Nemsokára jön a legújabb TED kollekció is! 

Üdv,

Eszter